Beste kunstenaar,

 

Geweldig dat je ook jouw kunst 'te kijk' wilt zetten op de nieuwe website.

 

Je deelname aan de website 'Kunst te kijk in Dijk en Waard' is helemaal gratis. Wel zijn er een paar spelregels die je met de Kunstkerk (de organisator van de website) aan gaat. Zodra je hiermee akkoord gaat, kun je je inschrijven via de link onderaan de pagina. Daar kun je alle informatie kwijt die je op jouw pagina op de website wilt laten zien:
Informatie over jou en je werk
- Uploaden van maximaal 10 foto's (van je werk en eentje van jezelf)
- Eventuele titels, maten en prijzen van je werk
- Je contactgegevens en bezoekvoorkeuren

- Je eventuele website en social media
De medewerkers van de Kunstkerk voeren vervolgens al je gegevens in op de website. De Kunstkerk belooft dat zij de website actueel houdt en zal zorgen voor publiciteit.

 

De spelregels

1. Ik probeer mijn presentatie op de website www.kunsttekijkindijkenwaard.nl actueel te houden. Ik lever (max. 2x per jaar) foto's van nieuw werk aan.
2. Ik begrijp dat bezoekers snel een reactie willen als zij het contactformulier invullen. Ik zorg dat zij binnen drie dagen antwoord van mij krijgen.
3. Als bezoekers geïnteresseerd zijn in mijn werk, maar niet direct kunnen of willen kopen, wijs ik hen op de mogelijkheid om mijn werk te lenen via de Kunstkerk (Zie toelichting hieronder).

 

Toelichting: Uitlenen (en eventueel verkopen) via de Kunstkerk
Heeft een bezoeker belangstelling voor je werk maar kan of wil hij/zij niet direct tot aanschaf overgaan? Dan biedt De Kunstkerk je haar service aan. Indien je bezoeker een abonnement afsluit bij de Kunstkerk, kun je je werk via de Kunstkerk laten uitlenen aan die bezoeker.
Je werk valt dan onder de consignatieregeling. Dat houdt in dat je voor een kalenderjaar 10% huurvergoeding krijgt van de vraagprijs van je kunstwerk (met een maximum van 67,50 per jaar). De Kunstkerk verzekert je werk tijdens de uitleen. Mocht het werk uiteindelijk via de Kunstkerk worden verkocht dan krijgt de Kunstkerk de gebruikelijke 37,5% van de verkoopprijs, als commissiegeld.

 

Inschrijven als kunstenaar